Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Átmegyek középfokún?

Semmi, szinte por.. kérdése:

Átmegyek középfokún?

Figyelt kérdés
Beírattak szülők középfokúra. Végzős gimnázium. Rajtam meg 3-4 emberen kívül mindenkinek meg van. (26 fős osztály.) Jövőhéten vizsga, és semmit nem gyakoroltam, és nem is tervezek nagy gyakorlást. Nem vagyok rossz angolból, hobbyból teológiai írásokat fordítok pl. Szóval nem vagyok rá stresszelve, jól teszem? Elvileg ez valami olyan vizsga ahol nincs nyelvtan, inkább gyakorlati a dolog, legalábbis ezt ígéri. (Euro B2 középfokú egynyelvű komplex.)

2017. szept. 24. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Várjál, megnézem gömböm...
2017. szept. 24. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
* a gömböm :D
2017. szept. 24. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Euroexamnek rengeteg anyaga van amivel fel lehet készülni a vizsgára. Nem a tudásoddal lesz baj (ha lesz), hanem azzal, hogy nem ismered a feladattípusokat és sok időd el fog menni azok értelmezésével (5 perc is számít, hiszen 3 reading-re 35 perced van)
2017. szept. 24. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A feladattípusokat azért érdemes lenne begyakorolnod.
2017. szept. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!