Euroexam angol középfokún milyen kérdésen vannak szóbelin?
Ki vagy? Xy vagyok, épp most végeztem mérnökként az ZW egyetemen.
Miért tanulod az angolt?
Ugyanezeket megkérdezi a másiktól.
A vizsgáztató közli a témát: daily routine.
Mit csinálsz hétvégente?
Egyetértesz-e azzal, hogy a szórakozáshoz pénz kell?
Volt 3. kérdés is.
Szituációk kártyán: ehhez csak átalakítod a kártyán lévő alanyt magadra vonatkozóan (You--> I) Mond vmit a vizsgáztató. Reagálsz erre. Ok, I see. vagy Thank you. - vmi rövidet.
Picture story: hála az égnek, felismertem a rajzokat. :D Múlt időt kell használni! 2 perces
Vita: sose érts egyet a másikkal (I see your point, but...), mert akkor rövid lesz a beszélgetés. 3 perc
Sok sikert:)
Először is az euroexam honlapján fenn vannak gyakorlófeladatok meg minden egyéb. Az euroexam munkafuzeteben is vannak fekadatok.
Én letöltöttem a honlapról és a munkafüzetet is használtam. Nekem őszintén még a szóbeli ment a legkönnyebben. Először leültettek egy képregényféleséggel(nincs szöveg, csak képek) és el kellett utána mondanom, hogy miről szól. Aztán a szituból több is volt(ugy emlekszem 3). Az egyiknél el kellett jatszanom h postahoz megyek es elmondnom a postasnak(vizsgaztato) h nem kaptam meg a levelet..vagy vmi ilyesmi.
A végén pedig a partneremmel kellett vitatkoznom egy adott témáról.(magyar foci).
Egyszóval a honlapon minden fenn van és a munkafuzetben is boven van minden. Teljesen olyanok a szobelik mint azokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!