Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euroexam angol középfokún...

Euroexam angol középfokún milyen kérdésen vannak szóbelin?

Figyelt kérdés
Beszéljek magamról, beszéljek egy megadott témáról 2 percen keresztül és egy szituációs párbeszéd? Illetve melyik milyen hosszú?

2015. aug. 27. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
pár percet várnak csak, én már jópár éve voltam ugyan, de nem volt vészes egyáltalán, én sokat bénáztam, de így is bőven meglett
2015. aug. 27. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Írásbeli próbatesztek nagyon jól mennek, csak a szóbelitől félek :\
2015. aug. 27. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ki vagy? Xy vagyok, épp most végeztem mérnökként az ZW egyetemen.

Miért tanulod az angolt?

Ugyanezeket megkérdezi a másiktól.

A vizsgáztató közli a témát: daily routine.

Mit csinálsz hétvégente?

Egyetértesz-e azzal, hogy a szórakozáshoz pénz kell?

Volt 3. kérdés is.

Szituációk kártyán: ehhez csak átalakítod a kártyán lévő alanyt magadra vonatkozóan (You--> I) Mond vmit a vizsgáztató. Reagálsz erre. Ok, I see. vagy Thank you. - vmi rövidet.

Picture story: hála az égnek, felismertem a rajzokat. :D Múlt időt kell használni! 2 perces

Vita: sose érts egyet a másikkal (I see your point, but...), mert akkor rövid lesz a beszélgetés. 3 perc

Sok sikert:)

2015. aug. 28. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Először is az euroexam honlapján fenn vannak gyakorlófeladatok meg minden egyéb. Az euroexam munkafuzeteben is vannak fekadatok.

Én letöltöttem a honlapról és a munkafüzetet is használtam. Nekem őszintén még a szóbeli ment a legkönnyebben. Először leültettek egy képregényféleséggel(nincs szöveg, csak képek) és el kellett utána mondanom, hogy miről szól. Aztán a szituból több is volt(ugy emlekszem 3). Az egyiknél el kellett jatszanom h postahoz megyek es elmondnom a postasnak(vizsgaztato) h nem kaptam meg a levelet..vagy vmi ilyesmi.

A végén pedig a partneremmel kellett vitatkoznom egy adott témáról.(magyar foci).

Egyszóval a honlapon minden fenn van és a munkafuzetben is boven van minden. Teljesen olyanok a szobelik mint azokban.

2015. nov. 22. 00:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Mar megvan a nyelvvizsga, de koszonom a valaszokat.:)
2015. nov. 23. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Es hogy sikerült?
2015. nov. 23. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!