Origó Angol B2 komplex 2017 szeptember?
Igazából másoknak szeretnék segíteni ezzel a kérdéssel. :)
Szóbeli, speaking rész:
2 vizsgáztató, egyikük vezeti a beszélgetést, másikuk, jegyzetel, írja a pontokat stb.
Mindenki nagyon aranyos kedves.
Húzunk egy téma listát, amit a vizsgáztató meg sem mutatott, maga elé vette és az alapján kérdezett, gondolom. Nekem valószínűleg a család és az internet lehetett, mert a bemutatkozás után a családomról kérdezett, a családi ünnepekről stb.
A képleírásnál 2 képet húztam, lehet választani, hogy melyikről akarunk beszélni. Nekem egy iroda volt a képemen, pár mondat után áttértünk az internet veszélyeire, ezért gondolom,hogy ez lehetett a másik témakör, ahova szerette volna a vizsgáztató irányítani a beszélgetést.
Utána szituáció következett, ha elakadtam valami kérdésben, akkor ő besegített, terelte a beszélgetést.
Az egész lezajlott kb. 15 perc alatt. 74% lett.
Listening:
Azt gondoltam ezzel nem lesz gond, mert ez jól szokott menni.
A ,Nagy Origó könyv' összes feladatát megcsináltam a felkészülés alatt, néztem angolul sorozatokat, filmeket már évek óta.
Erre egy benyomtak egy interjút Dustin Hoffman-nal. Egyrészt 2x olyan hosszú volt az egész beszélgetés, mint a felkészítő könyvben, másrészt, motyogott, hadart és természetesen elharapta a szavak végét, így alig értettem. Szerintem (és mások szerint is) nehéz volt. Ugyan minden kérdésre válaszoltam, kérdés ugye, hogy jó-e amit írtam. :) A 2. része a listening-nek nem volt nehéz.
Írásbeli:
Simán teljesíthető volt. Még úgy is volt fél órám az ellenőrzésre, hogy sokszor kinyitottam a szótárt, mert nem voltam biztos magamban.
Mondjuk a levél írást, téma kifejtést rengeteget gyakoroltam külön tanárral.
Szerintem mindegyik rész könnyű volt.
Remélem, csak a szóbelit kell megismételnem. :)
Az írásbelin mik voltak a jó feladatmegoldások?
Köszi.
Azt én is szeretném tudni, hogy mik voltak a helyes válaszok! :)
Én ezeket írtam:
Az első olvasás értésnél, arról volt szó, hogy egy templom tetejéről lopták a fém tárgyakat.
Ezért tettek bejelentés az egyházközösség tagjai a rendőrségen.
-4 bácsi elhatározta, hogy őrséget fognak csinálni és remélték, hogy elijeszthetik a tolvajt
-zajt hallott a tetőről, kirohant, látta, hogy valaki mászkál a tetőn és értesítette a rendőröket.
-Évekkel ezelőtt 250.000 Fontért újították fel a tetőt, aminek az ötödét az egyházközösség tagjai teremtették elő. A betörések ez után, a beruházás után kezdődtek.
-Létrehoztak egy országos rendőrségi hálózatot, ami ezekkel az esetekkel foglalkozik és csatlakoztak egy 11 országból álló Európai fém lopás ellenes szervezethez.
A behelyettesítős-lyukas szöveg megoldásaira nem emlékszem :)
A fordítás pedig arról szólt, hogy egy városban 1 Font parkolási díjat kell fizetni a babakocsik után.
Ez felháborítja a szülőket....
Szia!
Írtad az első bejegyzésnél, hogy a szóbelid 74%-os lett. Utána meg, hogy reméled, hogy csak azt kell megismételned.
74%-os szóbelivel nincs meg a nyelvvizsga?
Bocsi, a hülye kérdésért, csak én is erre a nyelvvizsgára szeretnék menni, és gyűjtöm az infókat:)
Szia.
Sikerült?
Nekem nem.3pont,és csak írásbelin voltam, nem tudok áthozni pontokat a szóbeliről- ami nagyon jól sikerült.
Már bánom, hogy nem komplexre mentem ,simán meglenne.
A levélnél mit választottál?
Szia!
Nekem sikerült, igen!!!
A listening végül is 64% lett, így 72% összességében a szóbelim.
Az írásbelim 81% ezen nem is aggódtam, éreztem, hogy meglesz.
Én a levélnél az új biciklit választottam. A max. 20 pontból 13-at kaptam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!