Hogy ment az augusztus 5-i origos nyelvvizsga?
A szövegértés nem volt nehéz, az egyik levélben arról kellett írnod hogy elvesztettél valamilyen tárgyat ami neked fontos. A 120 szavasban pedig arról kellett véleményt írni hogy az iskolákban gyenge minőségű ételeket adnak a gyerekeknek ezért inkább a büfében vásárolnak.
A fordítás nem volt olyan egyszerű szerintem.
De összeségében szerintem nem volt nehéz ez az írásbeli.
De igen 10-12 soros.
Bár nekem lett 15 úgy emlékszek.
Szerintem a fordítás volt a legnehezebb azon imádkozom hogy meglegyen belőle a minimum pont xd a szövegértés, a levél és az érvelés nem volt vészes rosszabbra számítottam. A lyukas szöveg meg kicsit becsapós volt
Egyébként nem tudja valaki hogy az onyc.hu-n mikor lesz feltéve az eredmény?
Már halálra izgulom magam :D
a forditas nevetsegesen egyszeru volt, a legelso szovegertes tipikus origos, nem mondjak meg konkretan mire valaszolj csak ugy ahogy, a fogalmazasok is nevetsegesek voltak, es a masodik feladat se volt valami nehez.
mindenki mondta nekem hogy uuuuu origo? keszulj fel, nehez!!! erre bementem es elem raktak egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!