Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Tesómmal most lettünk 9.-esek, és sajnos én rosszul döntöttem sulival kapcsolatban. Ő is gimibe ment, de ő messzebbre egy nyelvi előkészítősbe, én még egy erősebb gimibe, ami közelebb is van, de sajnos nem tanulunk kiemelkedően több angolt vagy magasabb fokon... Szeretnék nyelvvizsgàzni 10.-ben még, de ehhez tanulnom kéne még rengeteget. Szóval szerintetek mi legyen? Menjek magàntanàrhoz (amit egyébként a szüleim nem nagyon preferàlnak jelen esetben, mert lett volna lehetőségem odamenni, vagy angol tagozatra a suliban) vagy vegyük meg a tesóm könyveit és kezdjek el tanulni azokból? A könyvek nyilvàn olcsóbbak, devan mindkettőre keret egyébként. kérdés az megéri e többet fizetni egy tanàrért.🤔
Nagyon hàlàs vagyok avàlaszolóknak! 😀
2017. szept. 5. 17:44
1/1 anonim válasza:
Nekem az a szemelyes tapasztalatom, hogy egyedul csak a konyvekkel nem vagy kepes olyan mertekben felkeszulni ahogy egy tanar segithet. En is magantanarral keszultem el a nyelvvizsgamra es utana is jol jott/jon az az alaptudas amit vele szereztem. Eleve a nyelvvizsga szobeli reszet nem tudod egyedul gyakorolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!