Melyiket válasszam?
Sziasztok!
Kèt munkalehetősèget kaptam ès kicsit bizonytalan vagyok, hogy melyiket is vàlasszam....
1.: Egy prèmium minősègű termèkeket àruló boltban eladókènt dolgozhatnèk, havi 160 óràt kène dolgozni, bruttó 290.000 ft+jutalèk+cafetèria+utazàstàmogatàs, ezeket tudja nyùjtani a cèg. Eddig is kereskedelemben dolgoztam, tudom, hogy èlveznèm a munkàt ès jól is teljesítenèk....
2.: A keresztszüleimnek van egy cső- ès acèlszerkezet gyàrtó cègük, elèg jól megy a vàllalkozàsuk. Felajànlottàk, hogy felvennènek, munka mellett àllnàk a tanítatàsomat(hegesztő, hegesztès felelős, minősèg ellenőr, stb.) ès karriert èpithetnèk nàluk... A kezdő fizu az èpphogy kb a fele lenne a màsik melónak, ez mondjuk inkàbb a kisebbik baj. A fő problèma inkàbb az, hogy semmi èrzèkem ès èrdeklődèsem nincs ez a fajta szakmunka irànt, tudom, hogy nem teljesítenèk annyira jól ès nem is szeretnèm.
A környezetemben èlők azt mondjàk, hogy mindenkèpp a màsodik opciót vàlasszam. Meg tudom ezt èrteni, hosszútàvon biztos kifizetődő lenne, viszont abban se vagyok biztos, hogy meg tudnàm tanulni a szakmàt, annyira idegen tőlem. A szívem mindenkèpp az első opció felè húz.,.
Ti melyiket vàlasztanàtok?
Válaszd az elsőt. Nincs rosszabb dolog annál, mint egész életedben olyan munkát végezni, amit nem szeretsz.
És inkább most mondj nemet, mint akkor, amikor a keresztszüleid már egy csomó pénzt és energiát fektettek beléd, úgy sokkal kellemetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!