Kinek hanyadik nekifutásra sikerült az angol középfokú nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Én csak szóbelire megyek, mert az irasbeli már meg van (szerencsére). Most megyek másodjára.
De ha ez sem sikerül... Ti nem éreztétek, hogy ciki ha már harmadjára, negyedjére kell menni? Vagy csak bennem van ez a butaság?
2017. aug. 27. 10:26
11/21 anonim válasza:
7es vagyok. Én is az origot ajánlom egyébként 😊
12/21 A kérdező kommentje:
Ma megyek bme szóbelire. Szurkoljatok!!!
2017. aug. 28. 10:30
15/21 A kérdező kommentje:
3-ra megyek ;)
2017. aug. 28. 13:38
16/21 anonim válasza:
drukkolok:-) melyik témát szeretnéd húzni? Én már voltam BME-n de nekem túl kötött volt szeretek elcsatangolni gondolatilag:-D
17/21 A kérdező kommentje:
Háát... A témakifejtésem jó volt, a szituáció nem volt valami fényes... Egy szűk hónap múlva kiderül! Majd megirom :)
2017. aug. 28. 22:20
18/21 anonim válasza:
en telc angol b2-n voltam, azt hittem megbuktam de csodaval hatatos modon az irasbeli es a szobeli is sikerult:) en is izgultam hogy a szuleim mit fognak gondolni, de csak sikerult!:) tuti neked is sikerult! 15/L
19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült! :S nagyon kevés kellett volna, pár százalék :/
2017. szept. 18. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!