Nagyon félek, a kéttannyelvű gimitől, segítség?
Most megyek francia kéttannyelvű gimibe, még nem tanultam franciát így lesz egy nulladik évem. Nagyon sokat kell majd tanulni én alapból 4-es tanuló vagyok de a legtöbb osztálytársam kitűnő, nagyon félek hogy nem fogok bírni és hogy nem lesz meg az 5. Év végére a felső fokú, mert elszalasztottam egy angol középfokút mondván hogy sikerülni fog.
Valaki, szerintetek bírni fogom?
A felsőfokú kapcsolata az angol középfokúval nem teljesen tiszta, azt kifejtenéd, kérlek?
Egyébként pedig messze nem akkora kihívás, mint amekkorának előzetesen mondják a két-tannyelvűket. Igaz, én spanyolt végeztem, nem franciát, viszont nem hinném, hogy ez lenne a perdöntő. Ha négyes tanuló voltál általánosban, szerintem menni fog, bár ez nyilván függ attól, hogy azért a négyesért mennyit küzdöttél, illetve hogy maga a suli milyen elvárásokat támaszt úgy egyébként.
Annyi a lényeg, hogy első évben nagyon nyomd meg a nyelvet, egy közel középfokú szintre tornázd fel magad, különben sokkal nehezebb dolgod lesz.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!