Lefordítanatok nekem? ( a szövegek lennt )
Figyelt kérdés
ezt a kettöt kene ,
ez az rövidebb :
- God only knows what i've been -
ez a hosszabb :
- Trust in the Lord with all your hearth and lean on your own understanding; in all your ways acknowledge him, and he will make your paths straight. -
2017. aug. 24. 00:13
1/5 anonim válasza:
Isten csak azt tudja milyen voltam
Bizz az Urban teljes szívvel és támaszkodj a saját megértésedre; minden minden donteseddel öt tisztelt (lényegében az hogy mindenben tálald meg) ès ő vezér majd az utadon( egyenessé teszi az utadat)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :) egyebkent naggyabol letudtam forditani cask picit nehez volt összerakni mint jelent kb
2017. aug. 24. 00:38
3/5 anonim válasza:
"naggyabol letudtam forditani cask picit nehez volt összerakni mint jelent kb"
Ha még kb se derült ki, hogy mit jelent, akkor mit értesz azon, hogy nagyjából le tudtad fordítani?
5/5 anonim válasza:
Bizz az Urban teljes/tiszta/egesz sziveddel ne tamaszkodj/fuggj a Te eszleleseidtol/nezeteidtol; (biztos, hogy nem do NOT lean volt ott?) minden cselekedeteidben ismerd el es a jo/egyenes utra fog teriteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!