Mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul (középfok)? Mennyi tanulás szükséges?
Figyelt kérdés
Hogy a legesgyzserűbb? Ha tanár segit, akkor úgy könnyebb, vagy otthon, egyedül az internet segítségével is lehet?2008. okt. 20. 00:44
1/5 anonim válasza:
én internet segítségével tanultam meg, igazából tudat alatt, mert egyszerűen szükségem volt rá. ha van tehetséged a nyelvekhez, akkor szerintem nincs szükség tanárra, bár sosem hátrány, főleg a kiejtés miatt.
3/5 anonim válasza:
barhogy lehet, csak akarni kell. Tanarral es intenziv tanulassal akar 5-6 honap alatt is lehet. De ha nem akarod es nem tanulsz akkor 10 ev is keves.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én 5-6 hónap alatt tanultam meg olaszul, teljesen egyedül, még kamaszkoromban, mert nagyon érdekelt és tetszett a nyelv és a kultúra. Szeptemberben kezdtem, januárban nyelvvizsgáztam. Napi 3-4 óra hosszat ezzel foglalkoztam, rengeteg könyvet, kazettát, feladatot beszereztem. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak a szóbeli sikerült elsőre, az írásbeli csak márciusban, másodjára. Szóval csak kitartás és kellő akarat szükséges!
5/5 anonim válasza:
Én két éven keresztül heti 8 órában tanultam angolt és kb. sikerült egy év után eljutnom középfokra. Volt, hogy be sem jártam, mert nem volt kötelező, viszont nagyon intenzíven tanultam magamtól és szerintem a tanár ahhoz kell, hogy ott legyen, kontrolláljon, lássa a fejlődésedet és tudjon tanácsot adni, hogy mi legyen a következő könyv, amit tanulj, meg kijavítja a hibáidat, de egyedül is lehetséges tanulni. Egy év után szakmai angol jött, majd megint egy intenzív tanfolyam, ezután felsőfokúztam. Szóval szerintem nagyon intenzív tanulással egy év alatt tényleges tudás érhető el, viszont angolban úgy van, hogy az eleje könnyű, majd egyre több nyelvtani szabály van. Szóval egyre komplexebb dolgokat kell megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!