Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2000 Ft / óra egy 60 perces...

2000 Ft / óra egy 60 perces angol óráért megéri?

Figyelt kérdés
Ennyiért gondoltam hirdetni, de azt mondja mindenki, hogy ez így drága. Pedig láttam, hogy a legtöbb hirdetős weboldalon 2500-3000-et is elkérnek. Nektek mennyit érne meg egy óra?

2017. aug. 22. 17:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Van felsőfokú érettségim"

Olyan nincs is.

2017. aug. 23. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

"azt mondja mindenki, hogy ez így drága"

Hát ha ez a "mindenki" azokat jelentik, akik neked a cél, akkor kénytelen leszel lejjebb vinni az árat. Ez ilyen. Főleg, ha tök kezdő vagy.

Én csak akkor fordulnék a tanításban tapasztalatlan, kezdő egyetemistához, ha a bukdácsoló gyerekem mellé keresnék segítséget, és mivel semmi extrát nem akarnék (nem kéne, hogy nyelvvizsgára készítse fel, nem kéne szakmai nyelvi anyag, stb.), az átlagos alatti áron érné meg.

2017. aug. 23. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Előző jól mondja, az sem Mind1, hogy milyen szintre akarod felkészíteni. Egy nyelvből bukdácsoló gyerkoc vagy egy alap német tudást akaró felnőtt ( akinek pl csak egy kettes érettségi a cel ) az nem fog ennyit fizetni érte, mert nem is kell bonyolult dolgokat elmondjal neki. Egy középfokú nyelvvizsga készítésre már elkerhetsz ennyit, de ez függ attol is hogy hol laksz stb. Viszont egy C1-es felkészítésére akar ennek a kétszeresét is kerheted, hiszen az már nem a " tomegszint "
2017. aug. 23. 22:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Akkor emelt szintű érettségim. Félreírtam. Gondolom az értelmes olvasó rájött erre :) Köszönöm a válaszokat
2017. aug. 23. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:

"C1-es felkészítésére akar ennek a kétszeresét is kerheted, hiszen az már nem a " tomegszint ""

Csak ott meg már bejön az a szempont, hogy na de miért pont egy tök kezdőben bízzak meg, ha már a C1 a cél?

2017. aug. 24. 08:17
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Én ingyen sem mennék magyar anyanyelvű angol tanárhoz, nemhogy ennyiért. Főleg nem úgy, hogy csak ehy emelt érettségid van, ami nem ad valami hasznos tudást. Angol nyelvi országban, cégnél senkit nem a nyelvtan érdekel, hanem a folyamatos kommunikáció. A C1 sem mindig elég rendesen elbeszélgetni.
2017. aug. 24. 08:26
 17/19 anonim válasza:
100%
a baratom apukaja 60 percert 5000-et ker, az en angol tanarom 45-50 percert 2900-at
2017. aug. 25. 09:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én ingyen sem mennék magyar anyanyelvű angol tanárhoz"

Aki angol, az valószínűleg eleve nem magyar anyanyelvű, úgyhogy ezzel nem mondtál sokat.

(Megfejtés: angoltanár - egy szó)

2017. aug. 25. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyébként kezdők nagyon is szívesen mennek magyar anyanyelvűhöz, aztán meg simán lehet, hogy ott is ragadnak, mert sok szempontból nagyon is hasznos.

De haladóbb szinteken egyre inkább az van, hogy a tanárral csak pár órát tölt az ember hetente, úgyhogy tulajdonképpen nem tőle, nem vele tanul meg beszélni, hanem úgy, ha órákon kívül is használja a nyelvet, vagyis nem olyan lényeges, hogy angol anyanyelvű legyen.

2017. aug. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!