Lehetséges Japán nyelvből akkreditált nyelvvizsgát tenni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a JLPT-re van lehetőség de én úgy hallottam hogy az nem akkreditált,és nem számítják be a többletpontokhoz pedig nekem pont azért kéne. Egy évem van megtanulni egy nyelvet középfokra és a japánt már elkezdtem egy jó ideje és imádom is ^^2010. máj. 25. 10:42
1/3 anonim válasza:
nzelvvizsgat lehet tenni, de szeritem nem akkreditalt.
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta találtam, eméletlieg az Origónál lehet rakni: [link] Viszont nem tudom mennyire friss ez a lista ugyanis itt van a cigány nyelv is ami úgy tudom már nem akkreditált. Vagy igen?
2010. máj. 25. 15:28
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni, de én is szeretnék majd origónál próbálkozni japán nyelvvel. De persze nem most, csak pár év múlva. Hálás lennék, ha leírnád ide, ha megtudsz valamit máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!