Az olasz vagy a spanyol nyelvet érdemesebb tanulni?
Figyelt kérdés
Olaszország a szívemhez közelebb áll,viszont a spanyol nyelv jobban tetszik,emiatt nehezen tudok dönteni.Melyik nyelv a könnyebb,egyszerűbb?2017. aug. 12. 14:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem a spanyol:) lassan negyedik éve tanulom.
Aztán ha később simán felveheted a másikat is.
A spanyolt sokkal többen beszélik világviszonylatban, ez is mellette szól.
2/8 anonim válasza:
Kb ugyanolyan nehezek. Én az olaszt mondanám. Itthon azt jobban preferálják, mégis csak közelebb van. Szeretem én is a spanyolt, 5 évig tanultam, abból emelteztem, abból van felsőfokúm, de azon túlmenően, hogy megkapom érte a diplomámat, meg idén nyáron boldog-boldogtalan velem fordítatta le a Despacito-t, nem sok hasznát vettem. Tény és való, h több helyen beszélik, de csak az amerikai kontinensen. Ha oda vágysz, akkor nagyon ajánlom, ha nem, akkor inkább az olaszt.
3/8 anonim válasza:
Tanuld azt amelyikhez jobban húz a szíved. De ne úgy válassz nyelvet, hogy melyik az egyszerűbb. Mindkét nyelvet beszélem és mindkettőnek vannak könnyebb és nehezebb részei is. De ha mind a kettő tetszik akkor csak a sorrendet kell kiválasztani, megtanulhatod mind a kettőt is.
4/8 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólással.
Válaszd azt, amelyikhez jobban húz a szíved. Ha szereted, és van motiváció ,akkor nem fog olyan nehéznek tűnni egyik sem. Nekem is már gyerekként tetszett mindkettő,végül 15 évesen az olaszt kezdtem el. Nagyon szerettem, és végül 10év után éreztem azt úja,hogy kell az a spanyol is :) Tavaly nyáron nekiálltam,és hidd el ,bármelyiket is tanulok elsőként, erős alapot fog adni később a másodikhoz,ami aztán sokkal könnyebben fog menni. Igaz lesznek keveredések ,de nem vészes :)
Sok sikert :)
5/8 anonim válasza:
Nagyon hasonlítanak, én mégis a spanyolt ajánlom :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. aug. 13. 13:47
7/8 anonim válasza:
Nagyon hasonló a két nyelv, amelyikhez jobban húz a szíved. Spanyol felsőfokúm van, 2 hónap alatt simán leraktam az olasz alapfokút. Akár tanulhatod mindkettőt is, csak fontos, hogy ne egyszerre
8/8 anonim válasza:
Spagetti vagy burito?
Végülis erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!