Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretném letenni jövő nyáron...

Szeretném letenni jövő nyáron a középfokút angolból, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Nyáron alapfokú nyelvvizsga felkészítőre jártam, ugyanis most megyek gimnáziumban és az általános iskolámban még az alapfokig sem sikerült eljutnunk, de nem akartam legrosszabb angolosként kezdeni az évet. Eredetileg angol tagozatos osztályba szerettem volna járni, de sajnos nem vettek fel, viszont én nem adom fel, hogy jövő nyáron letegyem a középfokút. Azért kérek itt segítséget, mert úgy gondolom, hogy egy sima négyéves gimnáziumi osztályban csak a gimi végén tehetném le a középfokút, de én úgy gondolom, ha mindent beleadnék, hamarabb is sikerülhetne. Szóval valaki tudna nekem olyan oldalt ajánlani ahol összegezve vannak a középfokú nyelvvizsga követelmények, esetleg olyat ahol ki is fejtik ezeket. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 9. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért akarod ennyire elsietni? Ha még tényleg csak az alapfokot sajátítod el, akkor ez így nagyon nehéz lesz. A középfokú ugyan könnyebb, mint az emelt szintű érettségi, de ugyanaz a tudás nem árt hozzá, ha biztosra akarsz menni.

Már csak a szókincsbővítés miatt is kéne legalább még 2 év türelmesen, nem is beszélve arról, hogy a különböző szerkezeteket hiba nélkül alkalmazva fogalmazz, a szövegértésed olyan szintre fejlődjön, stb.

2017. aug. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!