Mit jelent az hogy non-self?
Meaning of life subject
De ezt a szot nem nagyon talaltam sehol
Es angolul is probaltam keresni
De valahogy nem azt jelenti amit a tanar magyaraz.
Szenvedes
Valtozas
De a pontos jelentese mi?
non-self antigens
non-self buddhism
Sarah Nitis said her board did not support additional sites for non-self contained campers. - nem önellátó
The EPCA made a distinction between non-self registering and self registering dealers - aki nem maguk regisztráltak
and to be able to eliminate " non-self -
Igen valszeg vallasra gondol
De valahogy nem ertem
Non-self - Ha buddhizmusrol van szo, akkor:
Ok nem hisznek, hogy egy embernek van lelke, sajat belso erzesei, szpiritualis elete.
Ha kemia (non-antigens) akkor:
Az antigenek peptidek, poliszacharidok vagy lipidek Az antigen erudite a szervezeten belul van (self-antigen) vagy testen kivul "non-self"
Meaning of life subject - Eredetileg - Subjects-of-a-life
Az elet-targyakat olyan jellemzők sorozata jellemzi, amelyekben vannak hiedelmek, vagyak, emlekezet, erzesek, ontudat, erzelmi elet, sajat jovojuk erzese, cselekvesi kepesseguk a celok elerese erdekeben, es Letezes, amely logikailag fuggetlen, hogy barki mas szamara hasznos .
Ha kemia (non-antigens) akkor:
Az antigenek peptidek, poliszacharidok vagy lipidek Az antigen erudite a szervezeten belul van (self-antigen) vagy testen "non-self"
Koszonom szepen a valaszokat
Ment a zold kez:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!