Rettegek a TELC c1-től, mit tegyek?
Nem lehet lemondani, vagy áttetetni?
Én a Goethe B2-vel voltam így. Áttették, tanultam rá többet és 91% lett. A pénzt így nem buktam el.
1. Csinálgasd tovább a feladatokat, ha van amit már megcsináltál azt is újracsinálhatod. Új tudást nem fogsz szerezni ennyi idő alatt, de ha rutint szerzel a feladattípusokból, tudod mire mennyi idő van és nem kell sokat gondolkoznod magán a feladaton(például tudod, hogy ide nem kifejtős válaszok kellenek, hanem csak pár szavasak), hogy minek kéne nekiállnod az bizony 10-15% plusz a végeredményen.
2. Ne izgulj. A 75% elég szép eredmény, úgyhogy tudásod az van a felkészítő könyvek többször nehezebbek kicsit mint a tényleges vizsga úgyhogy attól sem kell félni.
Ennek már lejárt a visszamondási határideje.
Most őszintén: És akkor mi van, ha neadj'isten meghúznak? Semmi. Akkor két hétig nem pénzért dolgoztál a KFC-ben. Ez olyan nagy tragédia? Szereztél munkatapasztalatot, találkoztál sok emberrel, nem ért semmi veszteség. Az életben sokkal súlyosabb tragédiák történnek, mint hogy két hétig ingyen dolgozott. A bukott vizsgának is van előnye, mert tapasztalat. Addig még mindenesetre napi több órán át csináld a feladatokat, szótározz, az utolsó pillanatban is rengeteg dolog megragad. A majdnem tökéletes B2 nem áll messze egy 60%-os C1-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!