Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Berzsenyi Dániel gimiben...

A Berzsenyi Dániel gimiben van lehetőségem 2 idegen nyelvet tanulni? (Angol+francia)

Figyelt kérdés

2017. aug. 3. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom minden gimiben kötelező két idegen nyelv tanulása. Ezek általában az angol és a német, de a suli oldalán biztos írjak milyen egyéb nyelvek közül választhatsz és szeptemberben úgy is megkérdezik Melyiket és miylen szinten szeretnéd tanulni.
2017. aug. 3. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nyelvtagozaton első évtől kezdve, a többi tagozaton pedig tizediktől.
2017. aug. 3. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Srácok, nem tudom, ki pontozott le, de nemrég végzett berzsenyis vagyok. :DD (2-es voltam)
2017. aug. 3. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:

engem a vélemények érdekelnének gimiről.

Tudnátok mesélni egy kicsit róla?:)

2017. aug. 4. 22:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt meg tudnátok nekem még mondani hogy 9. -ben van-e idegen nyelv szak? Mert egy ismerősöm aki oda jár azt mondta hogy csak biosz, humán, kémia, és fizika szak van. A sulirol nekem is jöhet vélemény, a valaszokat köszi.
2017. aug. 4. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Van, a D osztály idegennyelvi, angol-német, angol-olasz és angol-francia választható. Maga a suli szerintem nagyon jó, én nagyon szerettem odajárni. Emberközpontú, jó a közösség, szerethetőek a tanárok. Ha rendesen készülsz, nagyon jó esélyed van kiemelkedő eredményekkel érettségizni. Nekem jó volt az osztalyközösségem is, de ez nyilván változó, én több nagyon jó osztályt is láttam. Szerintem megéri ide jelentkezni. :)
2017. aug. 5. 05:26
 7/8 anonim válasza:
Te most végeztél? (2017)
2017. aug. 6. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, 2016-ban.
2017. aug. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!