Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanulhatnám meg a nyelvet?

Hogyan tanulhatnám meg a nyelvet?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje elkezdtem tanulni egy nyelvet és a nyelvterületről volt kapcsolatom egy lánnyal (onnan származott, de közelebb élt), ami ugye nagy motivációt adott hosszú ideig.Intenzíven tanultam és lassan képbe kerültek a nyelvvizsgák is, de kb. 1 hónapja szakítottunk, és úgy érzem, valami megtört bennem, egyáltalán nem érdekel már a nyelv,elmaradozik a felkészülés. A kérdés az, hogyan motiválhatnám magam hogy a több év igyekezet ne vesszen kárba? Mielőtt bárki ilyet feltételezne: nem lelki pátyolgatásért jöttem, tanácsért. Szép napot!

2017. aug. 1. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha még 1 nyelvet tudsz, annál többet érsz.

Nézz még ma egy filmet azon a nyelven, szótárazd ki az új szavakat.

2017. aug. 2. 06:08
 2/2 A kérdező kommentje:
A haladás útjára léptem
2017. aug. 7. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!