A Cambridge angol nyelvvizsgának van lejárata? Államilag elismert? (akkreditált, vagy kell honosítani? )
Mint ahogy pl. (ha jól tudom) az IELTS is lejár 2 év után.
C1-es angolt szeretnék tenni hamarosan, és a legnehezebb helyet keresem, eddig úgy hallottam hogy a Cambridge az. Vélemények? :)
Szóval szerinted jobban megéri egy könnyebb, ami ugyanannyit ér más emberek szemében mint ez? Hol ajánlanád? Euroexam?
Köszi a válaszod
Az én tapasztalatom pont fordított, beírtam az önéletrajzomba valamikor 97-ben, hogy: "Rigó utcai középfokú nyelvvizsga és egy Cambridge Proficiency kísérlet "Fail Grade D" minősítéssel, de olyan sincs bárkinek - és értékelték. Lehet, hogy meg kellett kérdezniük valakit, mi ez, lehet, hogy helyből tudták.
(Hát igen, hülye voltam, hogy fél év után nekimentem, a CPE azért többet igényel. :D Akkor öt fokozat volt, A, B és C a megfelelt, D és E a nem felelt meg.)
Látom, hogy 2017-es a kérdés, de azért válaszolok.
Mostmár nem akkreditált a CAE, csak nemzetközi bizonyítványt kapsz és külön kell honosíttatni, ha minden igaz 10ezer HUF-ért.
Ismered azt a fogalmat, hogy magyar kormány?
Köszönd meg, hogy ilyen stílus után még időt szánok rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!