A Cambridge angol nyelvvizsgának van lejárata? Államilag elismert? (akkreditált, vagy kell honosítani? )
Mint ahogy pl. (ha jól tudom) az IELTS is lejár 2 év után.
C1-es angolt szeretnék tenni hamarosan, és a legnehezebb helyet keresem, eddig úgy hallottam hogy a Cambridge az. Vélemények? :)
Kedves Sztrogoff!
Ott van az Cambridge ESOL-nál, hogy akkrediditált vizsga. Honosítani csak akkor kell, ha külföldön teszi le valaki.
Itt vannak a vizsgahelyek felsorolva: [link]
Nem jár le és akkreditált(ha idehaza teszed le), ha külföldön akkor honosítani kell. Tényleg elég húzós.
Amennyiben teheted érdemes letenni, később még jól jöhet.
Szerintem megéri, a szóbeli része szerintem relatíve könnyű a CAE-nek (nem kérdeztek semmi extrát, csak hétköznapi témákat: iskola, sport, stb.).
Az írásbeli és magnó már húzósabb: egyfajta intelligencia-teszt szerintem, mert lehet hogyha magyarul lenne ugyanaz leírva, akkor se vennéd észre a válaszok között az apró jelentésbeli különbségeket. 20 kor alatt nem ajánlanám, akármilyin szinten is vagy, mert kell hozzá egyfajta alapműveltség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!