Nehéz megtalulni franciául?
Figyelt kérdés
Angol tanultam emelt angolos osztályba is megyek de második nyelvnek franciát választottam nulláról nehéz megtanulni?
15/F
2017. júl. 6. 01:50
2/8 anonim válasza:
Ha így, messziről bármi miatt szimpatikus neked, akkor igen. Ha semleges, akkor se nehéz. Viszont ha eleve nem szereted, akkor bármelyik nyelv nehéz.
3/8 anonim válasza:
Ha így, messziről bármi miatt szimpatikus neked, akkor igen. = Ha így, messziről bármi miatt szimpatikus neked, akkor NEM.
:)
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék megtanulni franciául érdekel is a nyelv és szeretnék majd a későbbiekben tolmácsként elhelyezkedni valahol. Francián kívűl szeretnék még majd oroszt és németet tanulni is.
2017. júl. 7. 00:47
5/8 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de akarni bármit lehet, ha viszont nincsenek összeköttetéseid, akarhatsz te bármit, a tolmács pedig pont ilyen szakterület.
6/8 anonim válasza:
15 éves. Menet közben majd lesznek kapcsolatai is.
7/8 webnyelv válasza:
Lesz pár dolog, ami az angol miatt már könnyebben fog menni a franciában is. Angol mellé elég jó választás a francia. Pl. az orosz nem sokkal menne könnyebben úgy, hogy tudsz angolul, mert eléggé másfajta nyelv. Az angol és a francia több szempontból hasonló.
8/8 anonim válasza:
Egy éve tanulom a suliban, eddig nekem nagyon könnyű volt. Angol mellé tanulom én is..sok szó hasonlít benne az angolra, meg ha esetleg olaszul vagy spanyolul tudsz, akkor úgy még könnyebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!