Járt már valaki mormonok által tartott angol órán? Milyen korosztály a legjellemzőbb?
Arra gondoltam hogy nyáron gyakorlás és hobbiként elmegyek majd megnézni. Eddig annyit tudtam meg hogy inkább beszélgetős, szabadidő eltöltésére alkalmas órák ezek, de lehet fejlődni.
A kérdésem főleg az lenne hogy mennyi a különbség a középhaladó és profi között? Illetve milyen korosztály a jellemző? 21 éves vagyok és azért jó lenne ha lennének más fiatalok is akikkel tudod ismerkedni.
Egyébként Debrecenről van szó.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi nem arra hogy "szekta, hittérítők" stb...
A debreceni viszonyokat nem ismerem, de Budapesten több helyszínen is jártam már. Budán a Hajnóczy utcában elég vegyes az összetétel vannak fiatalok is, középkorúak is, idősebbek is.
A szint erőssége mindig a csoporttól függ. A középhaladók még leckéket használnak, a profi csoport viszont már szabadon beszélget mindenféléről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!