Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Járt már valaki mormonok...

Járt már valaki mormonok által tartott angol órán? Milyen korosztály a legjellemzőbb?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy nyáron gyakorlás és hobbiként elmegyek majd megnézni. Eddig annyit tudtam meg hogy inkább beszélgetős, szabadidő eltöltésére alkalmas órák ezek, de lehet fejlődni.

A kérdésem főleg az lenne hogy mennyi a különbség a középhaladó és profi között? Illetve milyen korosztály a jellemző? 21 éves vagyok és azért jó lenne ha lennének más fiatalok is akikkel tudod ismerkedni.

Egyébként Debrecenről van szó.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi nem arra hogy "szekta, hittérítők" stb...

2017. jún. 6. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:

A debreceni viszonyokat nem ismerem, de Budapesten több helyszínen is jártam már. Budán a Hajnóczy utcában elég vegyes az összetétel vannak fiatalok is, középkorúak is, idősebbek is.

A szint erőssége mindig a csoporttól függ. A középhaladók még leckéket használnak, a profi csoport viszont már szabadon beszélget mindenféléről.

2017. jún. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!