Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Teljes kétségbeesésemben kersetem fel egy nyelvtanárt. Középfokúm van, igeidőket szerintem értem. Komolyabb szintre szeretnék lépni, itthon jó ideje fejlesztem magam, cél a felsőfok... Felkerestem egy nyelvtanárt a beszédkészség fejlesztése céljából és persze szókincs fejlesztés is. Erre nem mérte fel a tudásom, semmit nem kérdezett, mégcsak bemutatkozás sem volt angolul, csak magyarul beszélgettünk és leáll nekem a jelen időt magyarázni és hozzá a "Kata 7-kor szokott felkelni, Most fogat mos, Éppen belépett az ajtón..." példamondatokkal. Meggyőződése, hogy ez kell ahhoz, hogy megtanuljam a nyelvet. Elvette a kedvem az egésztől. Azt hittem, hogy mást se fogunk csinálni, mint bonyolultabbnál bonyolultam szövegek, beszélgetések, és példamondatok bogarászása. Szóltam neki, megsértődött én meg elbőgtem magam... Én lendületesebb órát szeretnék, de szerinte a feszültésgemet más okozza, nem kér belőlem, elküldött. Türlemtelen voltam? Szerintetek? Miből áll egy magánóra a középfokún túl? (Ha fel se mérik a tudásod?) És nem kételkedem abban, hogy nyelvatni hiányosságok vannak, na de nem ilyen szinten.2017. máj. 29. 22:45
11/11 A kérdező kommentje:
Felhívtam, nem megyek, juhuuuu. Felhívtam egy másik tanárt, 10 évet élt kint Angliában, Nála beszédközpontúak az órák 😊 Jövő héten találkozunk.
2017. máj. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!