Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ilyen feltételek között...

Ilyen feltételek között melyik lenne a hasznosabb, magántanár, vagy nyelviskola?

Figyelt kérdés
Tehát, ugyanolyan árban lenne a magántanárnál 20 óra, mint a nyelviskolában 100, viszont ott nem tudom mi megy, lehet, csak a munkafüzetet töltögetjük közösen, viszont sokkal több óraszámban rá lennék kényszerítve az angolra, magamtól pedig annyira nem vagyok szorgalmas, emiatt fogalmam sincs, melyik érné meg jobban. Egy nyár alatti középfokú lenne a cél, jóval alapfok felett vagyok, de közép még szerintem sehol.

2017. máj. 28. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben a nyelviskola.
2017. máj. 28. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem esetedben a nyelviskola. Én most jártam angol előkészítőre, nekem egyértelműen a csoportos tanulás vált be jobban. Főleg a beszélgetés miatt, - ami nekem nagy mumus volt - mivel a legtöbb nyelvvizsgahelyen nem tanárral kell beszélgetni, hanem egy olyan emberrel, aki veled hasonló szinten van. Nálunk ráadásul úgy van, hogy kis létszámú csoportban vagyunk, szóbeli gyakorlásként meghallgatjuk az aktuális pár "vitáját", majd utána megbeszéljük, és hozzátesszük a saját gondolatainkat is. Ez azért jó, mert nekem rengetegszer van olyan, hogy magyarul megakadok, ezért angolul is nyilván esélytelen, hogy mondjak valamit. Ilyen alkalmakkor meg a többiektől is jön egy csomó jó ötlet, hogy mihez mit lehet még hozzáfűzni, kapcsolni a témához, mivel mindenki más aspektusból közelíti meg. Mellesleg jó kis csapat szokott összejönni ilyen kis létszámú nyelvi kurzusokon, mindenkit hajt a közös cél, meg lehet órákon jókat mosolyogni 1-1 szituációból adottan. :) Sok sikert kívánok a tanuláshoz!
2017. máj. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!