Folytassam tovább a nyelviskolát vagy forduljak inkább magántanárhoz?
Nem értek egyet a másodikkal. :D
Akiket én nyelvtanárokat ismerek, azok fel tudják ismerni a csoportban is, hogy ki mire képes, és mire van szüksége, és aszerint irányítják az órát, hogy mindenkinek jó legyen.
Én meg olyan nyelviskolai órákon ültem, amelyek intellektuális kalandnak szinte jobbak voltak, mint nyelvórának, miközben nyelvórának is tökéletesek voltak. Nyilván nem csak azon múlott, hogy a velem egy teremben ülőkből közép- és főiskolai tanár lett, mert a potencia elsősorban bennük volt, de a nyelviskola miatt vették sikerrel a felsőoktatási intézményt. Volt, amiben felvilágosították az őket tanító tanárokat.
Ez mind csak személyfüggő.
Egyébként, ha nem magyarok lennénk, őszinte megütközéssel kérdezném a Kérdezőt, hogy miért nem osztja meg problémáit azzal, akitől szolgáltatást vett igénybe, amiért fizetett? :) Pénzt általában vissza nem adnak, de azon kívül mindent megtesznek. Ha tudják, hogy mi a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!