Hogy zajlik egy Telc B2 (német szóbeli) nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Tudom már nagyon sok ilyen kérdés van ezen az oldalon de van amire még sem találom a választ. Először is most megyek először nyelvvizsgázni. Megkaptam a behívót a hallásértésre azonban a szóbelim ra csak 2 órára lesz. Az első kérdésem az lenne hogy akkor én elmehetek addig és ha igen akkor mennyi idővel előtte érdemes visszajönni? Szóbelin ilyenkor mindenki ugyan arról a vitatémáról beszél vagy ki kell ott húzni vagy megmondják? Már mint nem a partneremmel hanem pl ha előttem lévők ugye lementek és van rá esély hogy ugyan arról a témáról kell majd beszélni? Mondták hogy vannak változtatások a hallásértésben (egy új feladat) de én néztem mintákat és sehol se volt ha valaki volt már azt eltudná mondani milyen?2017. máj. 21. 14:18
1/1 A kérdező kommentje:
Jah és előre is köszönöm a válaszokat. :)
2017. máj. 21. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!