Hogyan tudnám magam felmenteni angolból?
Hogy mit akarok ezzel mondani? Azt hogy szerintem ez az egész teszt dolog egy kamu.
Tessék itt teszt töltse ki én már kitöltöttem és ez az "okos" teszt megállapitotta rólam azt hogy előfordulhat hogy diszlexiás vagyok. :-Đ
Hát ja végülis csak két szakmát szereztem (eddig)
és húsz évvel ezelőtt négyessel átlaggal érettségiztem le magyar nyelv és irodalomból.Ugyan az igaz hogy nyelvizsgát még nem szereztem meg de közel öt évet éltem angol nyelvterületen és érdekes módon egy angol se mondta azt hogy nem érti amit mondok(jó néha persze előfordult mint általába minden külfödivel akinek nem "anyanyelve" az angol)
A diszkalkulia tesztről pedig annyit hogy ezt is kitöltöttem és az lett az eredmény hogy nem vagyok diszkalkuliás. :-Đ
Holott harminc évvel ezelőtt olyan gyenge volt a tanulmányi eredményem matematikából és kémiábol (melytantárgyakban a legkeményebbek a számolási logikai feladványok) hogy negyediktől hetedikig gyakorlatilag minden évbe megbuktam a kettő közül valamelyikből de inkább matekból,(hiába jártam magántanárhoz meg korrepetálásra) olyannanyira hogy végén eltanácsoltak másik iskolába
Maga ezt elhiszi ?
És tudja milyen irány ba voltam kénytelen továbbtanulni? Nem fogja elhinni ..Müszaki. No és tudja miért? Mert abba az időben az általánosban a matekból kémiából fizikáből gyenge teljesitő embereket nyolcadik év végén kizárólag szakmunkásképzőbe tanácsolta az általánosiskola ;-Đ Nem volt ám választás meg kivánság műsor meg dévényi tibi bácsi,de nem ám.Ott év végén kész tények elé voltunk állitva Vagy lakatos lesz a gyerek vagy kőműves.
Edd meg leves;-Đ Tanári kar:
-Fiam két lehetőséged van! Vagy a sz..rt választod vagy a f...st ;-Đ (már bocsánat de a mi időnkbe így működtek a dolgok)
Na de ezekhez a szakmákhoz kell ám igazán matek.Az analfabéta hogy fog boldogulni ilyen területen? Hm? Elárulom.Sehogy.
Ez jó nagy csapda mert felvették a sok műszaki analfbétát (boldog boldogtalant)aki végig bukdácsolta matekból az általánost müszaki szakszámtani példákat elektrotechnikai feladatokat képtelen volt megoldani és ezekből lettek a a szakmunkások ;-Đ
Történt mindez az akkori rendszer hibájából mivel rendszer maga eldöntötte azt tényt hogy aki hüje abból legyen melós fogalmuk sem lévén felelősségük tudatáról.
Hát ezúton is gratulálok a magyar kormánynak ;-) Brávo
Hajrá, csak így tovább ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!