Megéri 500e ft-ot ráköltenem arra, hogy angolból kezdőtől középfokig eljussak és emelt érettségit tegyek, hogy egyetemre bekerüljek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 17:47
1/7 anonim válasza:
Kisit sokkalom. Viszont a diplomához úgy is kell a nyelvvizsga így én költenék rá pénzt, de nem fél milliót.
2/7 A kérdező kommentje:
másként hogy lehetne megoldani??
2017. ápr. 14. 18:02
3/7 A kérdező kommentje:
több nyelviskolát is megkérdeztem és ennyibe kerülnek a kezdőtől az alapfokig
2017. ápr. 14. 18:03
4/7 anonim válasza:
Hogy jött ki ez a félmillió forint? Remélem nem úgy, hogy megnézted 3-4 tanfolyam árát, mert felesleges pénzkidobás. Kezdő tanfolyam után már ismered az alapokat, a kiejtést, elkezdesz beszélni, innentől pedig már önállóan remekül lehet haladni, maximum a beszéd miatt elmész magántanárhoz, de félmillió az rengeteg!
5/7 anonim válasza:
Semmiképp sem. Egyetértek a 4-essel.
6/7 anonim válasza:
Tanóránként egy ezres a jövőbe való beruházásért nem sok.
7/7 anonim válasza:
Én is sokallom, de a nyelvtanulás nagyon fontos dolog, így mindenképp megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!