Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudhatnák többet németből?

Hogyan tudhatnák többet németből?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Segítségetek szeretném kérni. Lassan 1 éve nem tanulok németet. Érzem,hogy leépülök. Most visszaszeretném nyerni a régi nyelvtudásomat. Ti mit tanácsolnátok nekem? Hogyan tehetném ezt meg? Nyelvtanárhoz nem akarok menni. Már egy jó ideje németezek minden nap fél órát. De még mindig nem megy az a fránya beszéd,pedig korábban ez volt az erősségem. Jelenleg B1-B2-es szinten vagyok németből. Nem akarom abbahagyni. Szeretném,ha segítenétek nekem. Előre is köszönöm nektek.

Üdv

2017. máj. 13. 14:10
 1/4 anonim válasza:

Szia. Olvass németül, keress cikkeket, honlapokat.

Vagy nézz német youtube videókat, videósokat.

2017. máj. 13. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

A kérdésedet javítsd ki: tudhatnék...

Olvass el pl. egy történetet, aztán próbáld leírni a tartalmát saját szavaiddal. Majd ezt tanuld meg, és mondd fel sokszor.

Tedd meg ezt jó néhány szöveggel. :-)

2017. máj. 14. 09:52
 3/4 anonim válasza:
Keress anyanyelvű beszélgető partnert az interneten, szerintem a beszédkészséget így lehet a legjobban fejleszteni. Vannak ilyen jellegű weboldalak.
2017. máj. 14. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Danke schön ☺
2017. máj. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!