Angol emelt szintű érettségin milyen nyelvtani dolgok kerülhetnek elő?
Figyelt kérdés
Vannak olyan ritkábban alkalmazott, esetleg bizonyos iskolákban nem feltétlenül tanított nyelvtani szabályok, amelyek az emelt szintű érettségiben szerepelhetnek?2017. ápr. 28. 17:47
1/2 anonim válasza:
Az emelt szintű angol érettségi elvileg a középfokú,és a felsőfokú nyelvvizsga közé esik valahol,nehézségben.Ergo igazából bármilyen nyelvtan előkerülhet.Viszont nem vagyok képben sajnos az érettségi típusfeladatokkal :/
Ha van benne külön grammar rész,akkor amik az előző érettségiken előkerültek,azokat nézegesd,ha meg nincs külön,akkor mindet :DDDDD
2/2 anonim válasza:
Azért minden nincsen benne. Én eddig egyszer se találkoztam benne Inversionnel. Pl.: No sooner did they drink the coffee than the taxi came.
Ilyen alap dolgok vannak benne csak, ami B2, vagy kicsit felette, de azért nem C1. Kifejezésekben is inkább B2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!