Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyiben más egy TELC nyelvvi...

Mennyiben más egy TELC nyelvvizsga mint egy Origó?

Figyelt kérdés

Eddig Origó-t csináltam, de most egy másik nyelvből mennék (felsőfok) TELC-re.

Ha van esetleg olyan, aki mindkét vizsgát próbálta már, azt megköszönném ha leírja milyen. Főként személyes tapasztalatok érdekelnének, szóval nem a belinkelt vizsga-leírás, mert már olvastam.

2017. ápr. 20. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
szia kozepen is voltal origon? ha igen az irasbelirol erdekelne a velemenyed :)
2017. ápr. 21. 03:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha origó közepet csináltál akkor szerintem érdemesebb origó felsőre is menni. Én TELC közepet csináltam, most pedig áprilisban origó emeltet. Számomra középszinten is viszonylag nehéz volt a nyelvtan, összességében 80%+ lett a nyelvvizsga, viszont a nyelvtan sokat levett belőle, origón még nincs eredményem, de inkább arra mennek hogy meg tudd értetni magad, még akkor is ha nyelvtanilag nem vagy 100%-os. Nem tudom mikor csináltad az origót, ugye tavaly volt radikális változtatás, ami szerintem pozitív irányba vitte a vizsgát. Ha van esetleg kérdésed az origó C1-gyel kapcsolatban akkor írj nyugodtan, én angol tettem, nem tudom hogy téged is ez érint, vagy másik nyelv. :)
2017. ápr. 22. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de mindenképp TELC-re mennék mert külföldre kéne a vizsga. A TELC nemzetközi, az Origó viszont nem. :)
2017. ápr. 22. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi miatt kell külföldre a nyelvvizsga, mert ha tanulmányok miatt akkor nem biztos hogy mindenhol elfogadják, annak ellenére hogy nemzetközileg elismert. :/
2017. ápr. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!