Viki955 kérdése:
Telc B2 angol nyelvizsga 04. 08. Ki volt ezen?
Figyelt kérdés
A hivatalos levél miről szólt pontosan? és miket kellett kifejteni? és nem egészen értettem sajnos2017. ápr. 10. 20:04
1/4 anonim válasza:
Panaszkodni kellett, hogy beköltöztél az új házadba, hívtál egy céget, akik állítsák be az internetet, de baj volt a technikákkal, illetve az internettel is. A pontokba arról kellett írni, hogy miért azt a céget választottad, milyen problémák adódtak és miért van szükséged internetre az életedbe.
Én is megrémültem, hogy ez mi, de aztán kiokoskodtam valamit :S Reméljük sikerült, mert én pl. már harmadjára megyek és mindig fél, 1 pont hiányzik.
2/4 A kérdező kommentje:
és az nem volt hogy még a bekötét nem fizettem ki és meg kellett magyaráznom h miért!!?
Ezt is irni kellett nem?
2017. ápr. 11. 09:32
3/4 anonim válasza:
Igen így van, hogy mikor fogod kifizetni. Ott hirtelen nem tudtam mit írni...vagyis nagy nehezen 150 szót összehoztam, reméljük sikerülni fog nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!