Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudok japán levelezőtár...

Könyvimádó05 kérdése:

Hogyan tudok japán levelezőtársat találni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy melyik oldalra kell regisztrálnom ahhoz, hogy egy japán lánnyal vagy sráccl tudjak beszélgetni.

2017. ápr. 13. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én az interpals.net-en vagyok fenn, fél év alatt 5 japán levelezőtársra találtam, fiúk lányok egyaránt. Viszont kitartás kell hozzá, ez az 5 kb 40 közül került ki, akilre ráírtam. De megéri! :)
2017. ápr. 14. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző mondja. Létezik még pl ez is:

italki.com

Én nem voltam elég kitartó, rég nem jelentkeztem be, mert hiába írtam rá angolul japánokra, sokan regiznek, aztán hónapokig be se lépnek. Ez domino hatás, mert más is ezt látja, ő is egy idő után feladja és nem lép be hónapokig.

Egyébként évekkel ezelőtt leveleztem talán két japán nővel, de azt tapasztaltam, amit azóta néhány, Japánban élő magyartól is hallottam:szégyenlősek idegen nyelven a legtöbben, mert nem valami jó az angol oktatás Japánban. Velem is csak sablondolgokról beszélgettek angolul.

Ha elég jól írsz japánul -legalább kanával, és tudsz minimum középfokon (az ő leveleiket meg konvertálod kanákra)-, akkor nagyobb esélyed van tartalmasan levelezni velük (egyáltalán levelezni), mint angolul.

Nem nagyon beszélnek idegen nyelveket.

2017. ápr. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!