Hol tudok magyar levelezőtársat találni? (:
Ahogy gondolod...
A 20 év alatti rendben van, de 15 alatti nem, hiszen azok mindent idegesítő hangulatjelekkel írnak, a témák, amikhez hozzá tudnak szólni pedig lekorlátozódik a facebookra és a sulira.
A nemen lehet vitatkozni, de nekem az is fontos. Rengeteg srác barátom-haverom van, ellenben lányból alig akad. Lányok véleménye így érdekelne sok témában.
Hely. Kihangsúlyoztad, hogy magyar levelezőtársat keresel, noha ez egy magyar nyelvű oldal amúgy is. Ebből arra következtetek, hogy határon túli magyar vagy, ami érdekel, mert bár szeretnék sokat tudni róluk, valójában kevés infó jut el eddig.
Az előttem szólóhoz : ugye azért tisztelet a kivételnek. Megköszönném. 13 éves vagyok, nem használok idegesítő hangulatjeleket és nem csak a suliról pofázok.
A kérdezőhöz: Nagyon sok ilyen oldal van, szerintem akár még facebook-on is lehet találni ismerkedős-levelezős csoportokat és oldalakat, vagy akár gyakorikérdéseken is el lehet kezdeni az ismerkedést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!