Így még sikerülhet a (BME) B2-es angol vizsgám?
Ált. egynelvű és írásbeli.
Ez a pontozás: [link]
A két levélt jónak érzem. Az első feladat szerintem 5/5, a második 10/6 és az utolsó csak 10/2-3..teljesen összecseréltem az utolsónál a szavakat, sokat csináltam már és mindig jól sikerültek, de ezt nehének éreztem.
Így még sikerülhet a vizsga, vagy ne is számítsak rá?
Az első feladat összesen 10 pont: neked van akk 10 belőle
A második 20, szval 6*2=12
A harmadiknál legyen mondjuk 2.
Össz.: 24/40, ami pont 60%. Ha ebből valamit el is rontottál, de a leveled jobb lett, mint 60% akk is még sikerülhet
Köszönöm szépen a gyors választ.
Engem sajnos nagyon megkavart az utolsó feladat, pedig a gyakorlásoknál mindig jól sikerült. Ti hogy érzitek? Milyenek voltak a feladatok?
Szia! Honnan tudod, hogy mi volt a megoldás és, hogy te nagyon elrontottad? Lehet nem sikerült olyan rosszul.
Lehet én tudom rosszul, de nem kell résegységenként is elérni a 40%-ot? (Szövegértés, írás, nyelvismeret?) és összesen 60%-ot?
Én is tegnap voltam, de én a magnót rontottam el sajnos :(
Bocsi, közben rájöttem h ezt készségenkent kell elérni, és a lyukas szöveg az olvasáskészség része.
Biztos ügyes voltál! :)
Be tudnád linkelni?
Sztem nekem tök jól sikerült az írásbeli, kb az összes feladat közül egyben nem vagyok biztos, meg a leveleek is jól mentek.
A hallás utáni értés nem ment sajnos jól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!