Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudtok jó gyorstalpaló angol...

Tudtok jó gyorstalpaló angol nyelvi ismereteket rehtő oldalakat?

Figyelt kérdés
Most utazom majd ki külföldre és szeretnék minél hamarabb társalgású szintű angol nyelvet elsajátítani.Nem vagyok teljesen analfabéta 8 ált. iskola + középiskola is számottevő + Dániában is jártam kinnt ,tehát élethelyzetben is.Ott döbbentem rá hogy semmit se tudok most 2 héten belül és szeretnék aktívan elsajátítani mint mondtam társalgási szintű angol nyelvet.

2017. márc. 17. 18:36
 1/2 A kérdező kommentje:
*megyek vissza.
2017. márc. 17. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Szótanuláshoz az ANKI alkalmazást ajánlom. 5perc angol oldal+ magazin nekem elég hatásosnak tűnik. Keress angol videókat, angol felirattal, úgy mégkönnyebb. Hallgass nyelvvizsgás hanganyagokat, sok minden ragad belőle.Szerintem rövid időn belül így hatásos. :)
2017. márc. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!