Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol elementary szint az kb...

Angol elementary szint az kb tényleg ennyi?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=m_OwSWuqO3M

Próbáltam neten videót keresni róla, siralmasak, én is az vagyok, és pre-intermediatetől szeretnék tanfolyamra beiratkozni. Nagyjából csak sablon beszéd megy, mint pl My name is... I'm from... I would like...

Tudjátok kezdő szint, de ezek a videóba még ennyit se tudnak... Tudok pár alap dolgot on in at-t mikor használunk.

Tárgyeset és birtokos eset is megy, Me, My Mine, most nem részletezem végig.

Can/Could

Be going to

I'm going to the Gym now

Határozott és határozatlan névelő a/an/the

Mutató névmások this, that, these, those

Melléknév középfok felsőfok

dangerous, more Dangerouse, the most dangerous

A határozó szavak is megyegetnek

People dress very well

Meg még pár dolgot azért tudok, de most hirtelen fejből így ennyi. Nehéz ezt így részletesen fejből összeszedni

2017. márc. 12. 20:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg itthon próbálom átrágni magamat az elementary anyagon, tudom utolsó, hogy ott vagyok, azért akarom pre-intermediatetől folytatni, mert nagyjából ez a tudás már megvan.
2017. márc. 13. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezek nem exakt fogalmak, hogy pre-intermediate meg intermediate, ez csak a könyvkiadók saját döntése. Régebben B1-es könyvet neveztek pre-intermediate-nek, B2-t intermediate-nek. Most szeretik a B1-et intermediate-nek nevezni, ennek nincs jelentősége. Olcsó, gagyi nyelviskolába, ahol még szintfelmérés sincs, ne menj. Ismered a közmondást az olcsó húsról meg az ő levéről. Inkább járj heti 1 órát magántanárhoz, mint ugyanannyi pénzért nyelviskolába. Lényegesen gyorsabb lesz a haladásod, ha a saját tempódban haladhatsz. Önerőből is rengeteg lehetőség van. A nyelviskola egyáltalán nem a bölcsek köve a nyelvtanulás szempontjából. Nézz filmet, beszélj, olvass, szótározz.
2017. márc. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!