Angol elementary szint az kb tényleg ennyi?
https://www.youtube.com/watch?v=m_OwSWuqO3M
Próbáltam neten videót keresni róla, siralmasak, én is az vagyok, és pre-intermediatetől szeretnék tanfolyamra beiratkozni. Nagyjából csak sablon beszéd megy, mint pl My name is... I'm from... I would like...
Tudjátok kezdő szint, de ezek a videóba még ennyit se tudnak... Tudok pár alap dolgot on in at-t mikor használunk.
Tárgyeset és birtokos eset is megy, Me, My Mine, most nem részletezem végig.
Can/Could
Be going to
I'm going to the Gym now
Határozott és határozatlan névelő a/an/the
Mutató névmások this, that, these, those
Melléknév középfok felsőfok
dangerous, more Dangerouse, the most dangerous
A határozó szavak is megyegetnek
People dress very well
Meg még pár dolgot azért tudok, de most hirtelen fejből így ennyi. Nehéz ezt így részletesen fejből összeszedni
Szerintem a korom az most másodlagos.
A1 úgy tudom az Elementary A2 pedig a Pre-intermediate, amit viszont írsz az igen tényleg elvárható Pre-intermediate elkezdéséhez, de ezt biztos nem A2 hívják mert az már a Pre-intermediate szinten lévő vizsga, és a Intermediate könyv közepéig kell kb eljutni egy alapfokú nyelvvizsgát letudj rakni és az a B1.
A baj, hogy a suli olcsó és itt nem lesz személyes teszt ez egész biztos, ezért én próbálom meg belőni a tudásomat, honnan kéne indulnom, de nem könnyű.
Online tesztet kitöltöttem, de hát az mi...
Ott lehet tippelgetni is, ha kihagyom a tippeket és kérdőjelen hagyom, még mindig lehet olyan amit azt hiszem tudtam, de csak véletlen szerencsém volt. Nem feltétlen fedi a valóságot, nekem pl volt hogy intermediate szint kezdését ajánlotta egy teszt kitöltése után, mert hangzás alapján mert régen tanultam nyelvet, nagyjából tudtam mi kelhet oda.
De a tudásom mérföldekre van attól, hogy beüljek egy Intermediate csoportba
De ha már ennyire érdekel, akkor németből, és az se megy. De most angolból szeretnék nyelvvizsga szintig eljutni. 2012-ben elkezdtem egy tanfolyamot de feladtam végül intermediate szint elején. Nem foglalkoztam vele sokat... Azóta megkopott a tudásom, pre-intermediatet mindenképp újra kell járnom, de talán az elementary kihagyható.
Ezen kis kaland kivételével, 12 évvel ezelőtt tanulta angolul 2005-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!