Angol nyelvvizsga. Segítenétek egy picit?
Angol Telc C1-s felsőfokú nyelvvizsgát szeretnèk. Jó nyelviskolát tudtok ajánlani ahol kb 1 èv után megszerezhető a vizsga? Persze otthon is tudok vele min 1,5 orat foglalkozni. Szval így 1 èv alatt megszerezhető az a tudás?
+ Mèg annyi kèrdèsem lenne, hogy a ezzel a nyelvvizsgával külföldön mennyire boldogulnèk?
Előre is köszi a válaszokat.
Angolból most milyen szinten állsz?
Egyébként a papír kint sem érdekel semmit (egy-két kivételtől eltekintve, ahová kötelező, pl egyetem), a tudás az, ami számít!
Nagyon az elejèn. (bemutatkozas,csalad bemutatasa,szamok,szinek,targyak).
Tudom hogy a papir nem igazan szamit csak a felsofok az mar eleg nagy tudas gondolom ès hogy azzal mennyire lehet kint boldogulni. Mennyire èrtenen meg stb.
*èrtenek
Nagy az elszántság a tanulással kapcsolatban, azzal nem lesz gond. A Cosmopolitan nyelviskolával kapcsolatos vèlemènye van valakinek?
Alig várom már ,hogy itt legyen az idő ès tanuljak.:)
Èrtem.
Na, ennek nagyon örülök.:)
Közèpfokig mindenfèpekèppen szeretnèk eljutni, aztán lehet majd tovább is.
De ha a közèpfokkal is megèrtem amit mondanak ès megèrtik amit èn mondok akkor lehet az is elèg lesz.
Köszön szèpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!