Spanyolt vagy angolt érdemes tanulni, ha diplomához kell?
Figyelt kérdés
Csak ez a két nyelv opció, a tapasztalat mindkèt nyelvvel 0, 2 év lenne középfokon elsajátítani. Szerintetek melyik lenne a könnyebb? Hasznosság nem számít.2017. márc. 5. 18:21
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mit tanulsz, de az angollal nem lősz mellé, és az legalább akkor is özönlik az arcodba, ha nem szeretnéd, jóval több lehetőséged van elsajátítani.
2/5 anonim válasza:
Angol nelkul ma mar alig tudsz lediplomazni is egyaltalan. Meg hat eleg "szegyen" lenne ertelmisegikent, ha meg egy szakodba vago cikket sem tudsz elolvasni a nagyvilagbol.
3/5 A kérdező kommentje:
Mint említettem, nem a hasznosság a cél, az illetó nem fog szakcikkeket olvasni, csak azért kell a nyelvvizsga, hogy meg tudja szerezni a diplomáját. Az illető 40+ éves, tehát már jócskán nem tanul semmilyen nyelvet, anno még oroszt, de azt nem tudja, 2 opció van, spanyol vagy angol. Engem csak az érdekelne, hogy melyiket könnyebb elsajátítani.
2017. márc. 5. 23:05
4/5 anonim válasza:
Angol. A legtöbb honlapon angolul is fent vannak a dolgok, járva-kelve a városban is angolul is vannak hirdetések stb. Több az interakció ezzel a nyelvvel már csak a hétköznapokban is, szóval gyakrabban találkozhat vele, ezáltal véleményem szerint könnyebben elsajátíthatja. Angol után viszont nem nehéz a spanyol.
5/5 anonim válasza:
Alap és középfokon az angolt mindenképpen könnyebb, mint akármelyik latin nyelvet.
Azonkívül a mindennapi életben is sokkal gyakrabban fog angol kifejezésekkel, szavakkal találkozni, mint spanyollal.
Első nyelvnek mindenképpen az angolt javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!