Mit tegyek ha nem akarok elmenni a szóbelire? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megjelöltem egy iskolában egy szakot ahol német tételekből lesz a szóbeli, és én egy kukkot nem tudok németből !!!! Nagyon rossz a tanárom, mert hetedikben jött és azóta, hogy ő van nem tanulunk semmit, mert nem tud fegyelmezni és rosszak az osztálytársaim állandóan idegesítik a tanárt és nem bír tanítani ... ilyenkor mit kell csinálni? Felhívjam az iskolát, hogy nem tudok elmenni? Hazudjak? Remélem tudtok valami megoldást !!!!!!2017. febr. 15. 18:37
1/5 anonim válasza:
Mondd meg a sulinak, hogy mégsem szeretnél oda járni
(és kész)
2/5 anonim válasza:
Pl.
Mondhatod azt, h a szüleid nyomására jelölted csak be
Nem is szándékoztál oda jelentkezni
3/5 anonim válasza:
Hát, épkézláb ötlettel én sem tudok szolgálni, viszont nekem anno volt egy osztálytársam, elsőnek bejelölt egy erős gimnáziumot, másodiknak egy kevésbé erőset, de olyan jók lettek az eredményei, hogy biztosra vette, hogy az elsőre felveszik, úgyhogy nem ment el a másodikba felvételizni, az elsőbe fel is vették, és a másodikban a felvételi -rangsorban is úgy megelőzött egy csomó embert, hogy nem ment el a szóbelire. Hát amúgy szerintem nem dől össze a világ, hogyha nem oda mész, amit elsőnek jelöltél be. Amúgy hát nem tudom, esetleg vegyél valami fejlesztőkönyvet, és gyúrjál rá a német nyelvre, esetleg olvasgass kidolgozott tételeket a neten, lapozgasd a szótárt; bármelyiket. Hát szerintem rugaszkodj neki a felvételinek, aztán lesz ami lesz. Elvileg baj nem történhet, csak nem az a sorsod akkor valószínűleg, hogy oda járjál. Viszont, hogyha meg az, akkor sincsen félni valód, mert akkor még úgyis át fogsz csusszanni a felvételin.
4/5 anonim válasza:
*ja és az épkézláb ötletet nem arra gondoltam; jókat írtak az előttem szólók is.
5/5 anonim válasza:
Kérd meg a sulit, hogy húzzanak le a listáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!