Mit tudok ilyen esetben tenni a nyelviskolában?
Heti 2x jártam eddig 3 órát, nagyjából 45 órán lehetek túl, a 100 órás képzésből.
Nem figyelmeztettek alapból, hogy nem úgy működik, hogy az elején kezdjük a könyvet, hanem egyszer csak csatlakozok valahol, én meg ostoba módon előre befizettem az összeget, még mielőtt benéztem volna egy órára, így nem tudtam erről előre. Ez annyira igazából nem is zavart, mivel úgy volt, hogy utána kezdik az elejéről, és alap tudásom azért volt, csak nyelvvizsga felkészítőre mentem.
Szóval a probléma ott kezdődött, hogy az angol tanár közölte, hogy elköltözik és ezért abba hagyja a tanfolyamot. Át tudnék menni ugyanabban az időpontban másik csoportba, de akkor 10000 ft-ért meg kéne vennem a könyvet és ráadásul megint bekerülnék valami véletlen tananyaghoz és nem ahhoz ami nekem még hátravan, vagy járhatok hétfőn-szerdán, délelőtt vagy délután, de az nekem nem megfelelő. Van rá mód, hogy a fennmaradt idő alapján visszakapjam az annak megfelelő pénzt?
Szia,
EZ az iskola elég nagy átverés lehet.Mndsnképp verd az asztalt.Ahogy leírtad egyáltalán nem azt kaptad amiért cizették.Bár kérdés mi volt a papíron(szerződés féle),amig aláírták a tanfolyam elején.Már ha.volt ilyen.De ez így mndenképp aszatlberős,a pénz egy részének visszakérős eset.Már csak azert is,mert biztosítaniuk kene a tanfolyam végéig h amire fizettek azt kapd,a tanár elmegy,és nem hiába voltak jók azokon a napokon neked az órák stb...
Nem volt szerződés?
(Hogy ilyen esetben mi van)
Nem volt szerződés mikor beiratkoztál?
(Hogy ilyen esetben mi van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!