Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Esetleg van itt valaki aki...

Esetleg van itt valaki aki nyelviskolában dolgozik?

Figyelt kérdés
Ha orosz nyelvből szeretnék vizsgázni, akkor vajon a vizsgán írhatok nyomtatott cirill betükkel vagy csak írott betűket fogadnak el?
2016. okt. 26. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Ezt már egyszer kérdezted! Kizárt, hogy ne tudj megtanulni folyóírással írni!!! De nyilvánvalóan elfogadnák, hiszen nem a betűtípus a szempont egy nyelvvizsgán, csak totál értelmetlen! Ha nyomtatottal tudsz írni, akkor írottal mért ne tudnál?!
2016. okt. 26. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Tapasztalatból mondom, nem fogadják el. Semennyire.
2016. okt. 26. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem kérdeztem még, ez biztos. Keversz valakivel. Látszik, hogy nem tudod mi a különbség az írott és a nyomtatott cirill betüknél. Semmi értelme nem volt, hogy ide böfögtél valamit...

Második válaszoló, köszönöm szépen az infót.

2016. okt. 26. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Böfög a jó édes anyukád! 32 éve vagyok orosztanár! A kettes válaszoló meg írjon vizsgaszabályzati hivatkozást, mert anélkül csak Andersen összes meséi a válasza. Olyan nincs, hogy valaki tud oroszul, és nem tud megtanulni 20 db csöppet sem bonyolult írott betűt!
2016. okt. 26. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Angol tanár vagyok, nem orosz. Annyit fűznék hozzá, hogy ilyen frusztráltsági szint mellett kedves kolléga, talán ideje pályamódosításon gondolkodni. Értelmiségi embernek anyázni még egy névtelen fórumon is mélyen szinten aluli.
2016. okt. 27. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nyomtatottal írnál még azt hinnék debil vagy.

Ennyit a frusztrált orosztanárokról.

2016. okt. 27. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:

A 32 év tanári pályán megtette a hatását... részvétem a tanítványainak.

Köszönöm a normális választ annak, aki azt adott.

2016. okt. 27. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja és 33 írásjel van az orosz nyelvben, tisztelt 32 éve ezt tanítom....
2016. okt. 27. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a betűvel is problémája van? Az o betűvel is? A r-vel, ami a magyar p? A d betű leírásával, ami a magyar g? A v-vel, ami a magyar b? És nem sorolom tovább az ábécét! Nem kínai vagy japán jeleket kell rajzolni! Csekély értelmi képességű negyedikesek simán megtanultak írni. Ha ez magának nem sikerül, akkor ott komoly mentális problémák vannak. Ha meg a szakszerű választ nem hiszi el, akkor minek kérdez?
2016. okt. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!