Ez valóban a C2-es szint németből?
2017. febr. 3. 15:47
1/3 anonim válasza:
Mivel a srác francia, de Németországban tanul, így nem túlzottan nehéz számára elbeszélgetni egy nyelvvizsgán németül, hallatszik is a beszédén, egyes szavakon, hogy nem a "tankönyvi kiejtést" használja. Valamint Münchenben ha valaki tényleg jól megérteti magát, az szerencsés, mert a bajor dialektus elég durva tud lenni. Egyébként olyan C1-C2 közötti szintnek mondanám.
2/3 anonim válasza:
Abszolut! Lehet kicsit hallani, hogy francia anyanyelvü- de ez nem jatszik szerepet a C2 eleresehez. Jol ki tudja fejezni magat, bar nem tul folyekonyan beszel, de ez valoszinü azert, mert nagyon odakoncentralt a vizsga miatt, es nem akart hibat csinalni. De szerintem ez sem hatraltato ok a C2 szint, ill. vizsga letetelehez. Egy francia anyanyelvünek különösen nehez megtanulni a nemetet, es forditva is. Igen, nagyon jol beszel a srac!
3/3 anonim válasza:
Én arra értettem, hogy azért nem lehet olyan nehéz, mivel Németországban tanul, és korábban is volt Erasmussal kint. Én is Németországban tanultam, és így azért nagy volt a különbség a C1-es nyelvvizsga szóbeli tananyaga között és a között amit a mindennapokban, meg az egyetemen kell/kellett produkálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!