Hogy sikerült az angol emelt?

Pfff, szarul...sokkal nehezebb volt, mint az eddigiek..azokat simán megírtam 95% körülire, ez örülök,ha valahogy meglesz 90....a supermarketes nagyon szar feladat volt, meg a P.E-s is szerintem...a Shakespeares jó lett, meg az a fizikusos is talán.
Nyelvhelyesség is olyan átlagos lesz sztem, az első feladat marha könnyű volt, többit sem tartottam nehéznek.
A listening tetszett, sztem könnyű volt.
A levélnél a második téma nagy hülyeség volt, de komolyan...összességében nem lett valami jó sztem.

Sziasztok!
Lenne két kérdésem ehhez kapcsolódóan,remélem nem haragszol,hogy itt teszem fel.
1. Az íráskészségnél külalak miatt szerintetek levonnak pontot,mert nem írtam piszkozatot,és így van benne jó pár áthúzás,meg betoldás... :S Azért olvasható,csak nem valami szép.
2. A megoldásokat hol tudom megnézni,mert csak a közép szintűét találom...
Előre is köszi a választ. :DD
Amúgy szerintem nem volt gáz,kb. ilyesmit vártam.Csak a leveleimet tudják elolvasni,basszus...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!