Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik filmet ajánlanátok...

Melyik filmet ajánlanátok angol tanuláshoz?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok amelyikben tisztán, érthetően, viszonylag nem gyorsan, kevés szlenggel beszélnek. Tehát amit nagyjából egy alapfokú angol tudással lehet érteni.
2010. máj. 6. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én anno a Bridget Johes napjójából készültem. :) Kivettem dvd-én és angol hanggal, angol felirattal néztem. Sztem tökéletes. Témáját tekintve persze nem áll közel mindenkihez, de sok jó nyelvtan van benne. Javaslom, hogy inkább angol filmet keress, ne amerikait, vagy legalábbis olyat, amiben angol a főszereplő (és nem amerikai). Sok sikert!
2010. máj. 6. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
rajzfilmeket
 3/4 anonim ***** válasza:
Jones, bocs
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Bridget Jones naplóját bírom :)

Rajzfilmek? Én meg pont arra gondoltam, hogy a rajzfilmek nem jók, mivel elég torz hangon beszélnek általában a szereplők. Hmm. Konkrétan mondanál egyet kettőt! Köszi!

2010. máj. 7. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!