Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik idegen nyelvet lenne...

Melyik idegen nyelvet lenne érdemes megpróbálnom az angol mellett?

Figyelt kérdés
Felsőfokú nyelvvizsgát le szeretném idén tenni, viszont nem akarok csupán ezzel megelégedni. Spanyolon gondolkodok elég erősen, de kíváncsi vagyok arra, ti mit gondoltok. Köszönöm előre is a hasznos tippeket!

2017. jan. 18. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a célod a második nyelvvel? Ha pusztán kedvtelésből tanulnád, akkor azt válaszd, ami tetszik, jelen esetben a spanyolt.
2017. jan. 18. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Német
2017. jan. 18. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló, önszorgalomból szeretnék tanulni, szóval köszönöm, és bocsánat, amiért nem voltam konkrétebb!
2017. jan. 18. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Amelyikhez erzel motivaciot illetve erdeklodest a kultura irant. En pl. törököt tanulok, es hiaba mondana nekem barki, hogy tanuljak nemetet vagy spanyolt, nem tudnek, mert egyszeruen nem erdekel.
2017. jan. 19. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!