Angolul tanulók, segítség?
Figyelt kérdés
Az angol nyelvtannal nincs különösebb problémám megtanulom rendesen értem is, viszont nem találok olyan gyakorló füzetet vagy könyvet amelyben elég gyakorló feladat lenne, van egy nagyon vastag könyv amiben különórán gyakorolunk,de kevésnek érzem. Szeretnék biztos tudást szerezni és ez csak gyakorlás árán érhető el. Szóval kérdezném hogy nektek milyen gyakorló könyvek jöttek be? Mondjuk olyanokra gondolok ahol az összes igeidőt lehet egy feladatban gyakorolni stb.2017. jan. 5. 15:50
1/1 anonim válasza:
Hát olyant nem, de szerintem az könnyű is lenne, mert egyes feladatrészekből következtetve... Szerintem akármelyik régebbi nyelvvizsgafelkészítő tesztkönyv használatával jól becsülheted a nyelvtan (és környéke) tudást. A jellegzetes 4 lehetőséges tesztekből a Szalai-féle könyvekben az egyikben van 1000 db, a másikban 1700.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!