Volt már valaki az új telc nyelvvizsgán? Mik a tapasztalatai? Én majd januárban megyek b2 szinten németböl és eléggé tartok tőle.
Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 15:29
1/10 anonim válasza:
Angol c1-en voltam a nyáron. Nagyon-nagyon könnyű volt, szerintem. Persze, személyfüggő, de én sokkal keményebbre számítottam. A szóbeli kifejezetten könnyű volt.
2/10 anonim válasza:
Első vagyok, most elbizonytalanodtam. Mit értesz "új" alatt? :) Mert változott valamennyit 2015-ben is, de nem tudom, idén volt-e változás :) Bocsi, ha augusztus óta is volt változás, én akkor voltam.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen változott b2 szinten, novembertöl nem lehet választani a levélirásnál hanem két levelet kell írni (baráti és hivatalos) és a hallgatásinál az elsö feladat már nem igaz-hamis hanem párosítós.
2016. dec. 17. 15:46
4/10 anonim válasza:
Most voltam november 19.-én angol b2 írásbelin, az új rendszer szerint. Nem volt nehéz, annyi a változás, hogy 2 irányított levélírás a feladat a korábbi választható közül. Az első levél a szokásos de ugye csak 1 téma van, a második levél pedig egy email. Nekem sikerült :))))
5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Azt esetleg tudja valaki hogy ezek a százalékos határok hogy vannak ? Azt tudom hogy az egésznek el kell érnie a 60%-ot. De pl levélírásnál is 60% a határ ?
2016. dec. 19. 19:17
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Szia!
Én is most megyek januárban ugyanerre a vizsgára! Hol fogsz vizsgázni?
8/10 A kérdező kommentje:
Békéscsabán, neked hogy sikerült a szóbelid ?
2017. jan. 16. 08:11
9/10 anonim válasza:
Én Budapesten voltam!
Hát eléggé izgultam, a prezentációmat nagyon tudtam, de a vizsgán bele-beleakadtam! A 2. Részt nagyon nehezen értettem meg, és a párom sem értette 100%-osan, így arról nem sok mindent tudtunk mondani, a 3. Részhez (óvoda felújításhoz pénzre van szükség) elég sok ötletünk volt, az egy kicsit jobb volt, viszont a stressz addigra kiült rajtunk és nagyon nehezen tudtunk megszólalni!
Neked hogy sikerült?
10/10 A kérdező kommentje:
Pont mint neked, csak nálam a vizsgapartnerem kicsit jobb volt. Nem tudom meglesz-e :/
2017. jan. 16. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!