Aki volt már BME középfokú angol nyelvvizsgán, milyen tapasztalatai vannak?
Nekem pont más tapasztalataim vannak:D
A szóbeli nagyon könnyű volt, majdnem max pontot kaptam, nem volt vele semmi problémám a vizsgáztatók kedvesek voltak, de az írásbeli nem olyan nehézségű volt, mint a gyakorló könyvben. Meg is vágtak, annyi nyugtatott, hogy következő alkalommal sok volt az ismerős arc...:D
Másodjára már inkább hozták azt a szintet amit vártam, akkor könnyebb volt, és előtte 1 perc tanulási időm sem volt rá, szóval nem azért lett jobb.
Mikor utoljára voltam a honlapjukon a hallásértésnél néztem is, hogy a példafeladat olyan nehézségű, mint közép érettséginél, hát éleseben az sem volt olyan...
szia! én augusztusban voltam és sikerült mind a kettő.
A szóbeli szóbeli része könnyű volt a vizsgáztatók nagyon kedvesek voltak és nem volt olyan h húúú 5 percig csak általánosságba kell beszélni(ahogy azt mindenhol állítják)...nem volt olyan szigorú...
a magnót én nehezebbnek találtam aztán az eredmény nem azt tükrözte:) különösen az első rész ahol neked kellett válaszokat írnod. (Most ezt elfogadják majd vagy nem? ) de az igaz hamis az könnyű volt viszont...
írásbeli:
nyelvhelyesség be lehet gyakorolni, de a defining meg non-defining relativ clausokat nézd át mert volt benne egy pár
az írásbeli többi részér van 160 perced ami bőven elég
kezd a fogival utána jöhet a
nagyobb szövegértés (ahol kérdésekre kell választ adni)
fordítás
és a kisebb szövegértés
ha lelkiismeretesen felkészülsz akkor nem érhet meglepetés.:)
sok sikert
Azért vannak ennél könnyebb vizsgák -
Pl. Dexam, Telc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!